Många tjänster, men alltid fokus på dig som kund

Vi erbjuder flera olika tjänster, men vårt fokus är alltid detsamma, det vill säga du som kund och dina önskemål. Ofta tar vi emot förfrågningar om ifall vi kan tillgodose särskilda önskemål och krav eller inte. Det är oftast inga som helst problem för oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har just särskilda krav eller önskemål i samband med en städning.

img

Trapphusstädning

Det första man möts av i ett lägenhetshus är trapphuset. Därför är det viktigt att det hålls rent och fräscht. Eftersom trapphuset användas av alla samlas där ofta mycket smuts och damm. Vi utför städningar i trapphus efter dina önskemål.

img

Fönsterputsning

Att putsa fönster är kanske inte det roligaste du vet, så låt oss sköta det. Då kan du inte bara lägga tid på annat som är roligare, du får dessutom ett perfekt resultat som du kommer att bli nöjd med.

img

Storstädning

Några gånger om året är det viktigt att göra en storstädning, oavsett om du har en stor eller liten bostad. Vi utför storstädningar där vi går igenom hela din bostad från golv till tak. Kontakta oss gärna redan idag om ditt hem behöver en storstädning.

img

Flyttstädning

Att flytta kan både vara roligt och spännande, men det innebär såklart även en del påfrestningar för dig som ska flytta. Du ska sannolikt både packa ner alla dina prylar, bära ner eller ut de till din flyttbil, transportera de, och sedan bära in eller upp de till din nya bostad. Det betyder att du förmodligen är ganska trött när du är klar. Då är du kanske inte särskilt sugen på att dessutom behöva dra igång en hel flyttstädning på köpet? Du kan därför låta oss sköta flyttstädningen, detta så att du kan koncentrera dig på att göra din nya bostad hemtrevlig istället.