Pålitlig städfirma i Haninge

Detta är vår städfirma i Haninge

Vi är alla medvetna om klimatförändringarna som pågår för fullt framför våra ögon. Vi vill därför bidra med det vi kan för att minska den negativa påverkan vi människor har på vår planet. När vi på Städängel EB utför städningar använder vi på grund av detta endast produkter som är godkända enligt miljölagstiftningen i Sverige. Det gör att vi kan städa med gott samvete och att du som kund kan känna dig trygg med att våra städtjänster inte utsätter miljön för mer negativ påverkan än nödvändigt. Vi tycker det är viktigt att bidra till att minska klimatpåverkan, och det gör vi alltså genom att använda miljövänliga produkter i vårt arbete.

Nöjda kunder

Vi har många års erfarenhet inom städbranschen, och detta har lärt oss att vara flexibla i vårt arbete. Många kunder ställer särskilda krav och har specifika önskemål som vi alltid lever upp till. Du som kund är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar om vårt arbete.

Kunnig städfirma i Haninge

Vi är baserade i Stockholm

Stockholm är stort, och vi har valt att placera oss lite utanför stadskärnan. Det gör att vi snabbt kan vara på plats oavsett var i länet du befinner dig. Vår placering gör att vi kan erbjuda städtjänster i och runt hela Stockholm. Vår långa erfarenhet har lärt oss att arbeta effektivt med städning och samtidigt säkerställa ett perfekt resultat. Även om vi är snabba låter vi aldrig effektiviteten gå ut över kvaliteten. Vi ser alltid till att du får ett perfekt resultat när du anlitar oss på Städängel EB.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify