Städfirma för kunder i Haninge

Uniana

Välkommen till oss på Uniana! Vi är städfirman för dig som bara nöjer dig med det allra bästa. Vi vänder oss till kunder över hela Stockholmsområdet och kan hjälpa de med flera olika typer av städtjänster. Det handlar bland annat om flyttstädningar, vanliga hemstädningar, kontorsstädningar och städning av trapphus. Tveka inte på att höra av dig till oss redan idag om du är baserad någonstans i Stockholmsområdet och intresserad av våra tjänster! När du hör av dig får du alltid en offert helt utan kostnad!

Samma personal vid regelbunden städning

Vi på Uniana har full förståelse för att det kan kännas obekvämt att släppa in främlingar i sitt hem, i sin fastighet eller på sitt kontor. Just därför gör vi alltid allt vi kan för att det ska vara samma lokalvårdare som kommer till dig som anlitar oss på en regelbunden basis. Tyvärr kan vi inte garantera att det kommer vara det eftersom det beror på en stor mängd utomstående faktorer, men du kan åtminstone lita på att vi alltid kommer att sikta på det! Utöver detta följer vi alltid noggranna säkerhetsföreskrifter vid exempelvis nyckelhantering för att du ska känna dig trygg!

Städfirma för klienter i Haninge

Vår adress

Vi på Uniana har Rådjursvägen 2 i Västerhaninge som vår adress. Härifrån utgår vi och erbjuder våra tjänster till kunder över alla delar av Stockholmsområdet. Som vi tidigare varit inne på behöver du själv alltså inte bo eller vara verksam i just Västerhaninge för att kunna anlita oss, utan oss är du välkommen till att kontakta oavsett var i Stockholm med omnejd som du befinner dig någonstans. Vi ser lika mycket fram emot att få höra från dig var i regionen som du än är baserad. Vi ser dock ännu mer fram emot att kunna ge dig den städhjälp du är i behov av!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify