Vad för typ av städhjälp behöver du?

Bland de städtjänster vi erbjuder ingår de nedan.

services_icon1

Hemstädning

Vill du kunna ha ett välstädat och trivsamt hem utan att själv behöva lägga ner någon tid på städning? Då kan du anlita oss för hemstädning. Det är helt upp till dig att avgöra om vi bara ska komma och städa en gång eller om du vill ha regelbunden hjälp. Vi anpassar oss helt efter dina förutsättningar och behov!

services_icon1

Flyttstädning

Planerar du en flytt? Det är något som kan betyda väldigt mycket arbete, framför allt med tanke på att man behöver utföra en ytterst noggrann städning. Det är ett krav för att man ska kunna lämna över sin bostad i bästa möjliga skick till de nya ägarna eller hyresgästerna. Oroa dig dock inte, för vi kan utföra denna städning åt dig!

services_icon1.png

Kontorsstädning

Även kontorsstädning är en av de tjänster som du kan vända dig till oss för. Med vår hjälp kan du försäkra dig om att ditt kontor blir en ren och trivsam plats, både för dig och dina anställda. Om du så föredrar kommer vi gärna och städar ditt kontor på en regelbunden basis!

services_icon1

Storstädning

Vill du ha en grundläggande rengöring av hela fastigheten? Det kan du få genom att anlita oss. Även storstädning är nämligen en av de tjänster vi erbjuder, och precis som i övriga fall ser vi till att göra det skinande rent i varje vrå.